Værd at vide

Luksusteltet er af høj kvalitet og bomuld, der gør indeklimaet rart at være i. Teltet er lækkert indrettet og så luksuriøst som muligt i naturen.  

Toilet og bad
Desværre må vi hverken føre strøm eller kloakere i området omkring teltet. Derfor finder du et muldtoilet i passende afstand fra teltet. Du kan også benytte et rigtig toilet ved vores gårdbutik Staldkatessen. Det er kun muligt at bade i havet.

Strøm
Vi sørger for lyskæder, lygter og brænde, så du altid kan tænde op og lave varm kakao og kaffe, spejle et æg, varme en gryderet og riste en skumfidus.

Frisk vand
Vi sætter en dunk med frisk vand i teltet. Koldt kildevand kan købes i vores gårdbutik, Staldkatessen.

Børn
Børn er meget velkomne. Se vilkårene her

Egen mad og drikke
Du må gerne medbringe din egen mad og drikke. Skal  det være nemt kan du forudbestille og nyde gode hjemmelavede sager i teltet, der blot skal varmes over bål. Se alle tilkøbsmuligheder her 

Fredet strandgrund i kystzonen
Vores grund er underlagt 
Strandbeskyttelseslinjen. Helt præcist 345 meter fra strandkanten og op. Derfor ligger teltet ikke i strandkanten. Det er simpelthen strengt forbudt. Der er heller ikke opsat bænke, pavilloner eller lavet oaser på turen ned til vandet. Loven tillader det ikke, da vi bor i kystzonen, som er yderst fredet i Danmark.

Nyd i stedet den ægte sydfynske naturgrund og autentiske naturstrand, som du til gengæld kun skal dele med os. 

Privatliv
Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Og ind- og udtjekning er kontaktløs. Så I er garanteret 100% ro til at restituere. I er altid velkomne til at skrive eller ringe til, hvis I har brug for det.

Bo med privat adgang til strand
Det luksuriøse telt og den eksklusive seng er opsat på vores private mark. Derfor er det kun os og vores private gæster der færdes her og ved stranden. Fra teltet og ned til vandet er der 34.500 m2 naturgrund. Til højre på grunden færdes vi og eventuelle gæster der er på privatbesøg. Se kort her

Gårdbutikken
I gårdbutikken Staldkatessen kan I proviantere alskens sydfynske delikatesser. Staldkatessen er den eneste gårdbutik i Faaborg-området, hvor sydfynske specialiteter er samlet ét sted. Her er kolde drikkevarer, vin, øl, gin, snacks, is, søde sager. Kort sagt, massevis af lækre lokale produkter. Vil I være sikre på måltider til opholdet, så er det nemt at forudbestille dem inden I ankommer. Find gårdbutikken ved at gå op til hovedvejen, til venstre og så ligger Staldkatessen ved hovedhuset.

Transport
Kommer du i bil, på cykel eller motorcykel tilbyder vi parkering hos os. Kommer du med offentlig transport og har brug for et lift fra Faaborg kan du bestille Flextrafik eller benytte Faaborg Taxa som kan kontaktes på 62 61 72 32. Det er også muligt at bestille cykeltaxa.

Dyreborgvej – hovedvej fra Faaborg til Dyreborg
Cirka 100 meter fra teltet ligger vores private bolig og cirka 150 meter fra teltet ligger Dyreborgvej, som fører fra Faaborg til Dyreborg. Kommer vinden fra nord eller øst, kan man indimellem ane dækstøj. Heldigvis har vi mest vestenvind og af samme grund opsat lyddæmpende kvashegn bag teltet. Heldigvis kvidrer fuglene fornøjeligt højt og havets brusen tager sig også frihed til at larme – på den naturlige måde. Blot til høflig orientering. Vi kan meget, og vil meget. Men vejen kunne vi ikke få lov til at flytte. Se i øvrigt dette oversigtskort