Værd at vide

Luksusteltet er af høj kvalitet og bomuld, der gør indeklimaet rart at være i. Teltet er lækkert indrettet og så luksuriøst som muligt i naturen.  

Toilet og bad
Du kan benytte toilettet ved vores gårdbutik Staldkatessen. Der er ikke brusebad men masser af mulighed for badning i havet.

Strøm
Vi sørger for lyskæder, lygter og den første pose brænde, så du altid kan tænde op og lave varm kakao og kaffe, spejle et æg, varme en gryderet og riste en skumfidus.

Frisk vand
Vi sætter en dunk med frisk vand i teltet. Der er en udendørs hane ved Staldkatessen, I er velkomne til at hente vand fra. Koldt kildevand kan købes inde i gårdbutikken.

Børn
Børn er meget velkomne. Og der er altid is fra Skarø i fryseren i gårdbutikken. Se vilkårene for børn her

Hund
Du må gerne medbringe en lille (stille) hund. Det koster et tillæg på 250kr. Bestilles sammen med opholdet. Der er ingen indhegning på grunden. De næste gæster sætter stor pris på, at hundetoilettet er langt væk fra teltet, og at man altid samler op efter sin hund.

Egen mad og drikke
Du må gerne medbringe din egen mad og drikke. Skal  det være nemt kan du forudbestille og nyde gode hjemmelavede sager i teltet, der blot skal varmes over bål. Se alle tilkøbsmuligheder her 

Fredet strandgrund i kystzonen
Vores grund er underlagt 
Strandbeskyttelseslinjen. Helt præcist 345 meter fra strandkanten og op. Derfor står teltet ikke i strandkanten. Det er ikke tilladt. Der er heller ikke opsat bænke, pavilloner eller lavet oaser på turen ned til vandet. Loven tillader det ikke, da vi bor i kystzonen.

Nyd i stedet den ægte sydfynske biodiversitet og autentiske naturstrand, som du til gengæld kun skal dele med os. 

Privatliv
Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Og ind- og udtjekning er kontaktløs. Så I er garanteret 100% privatliv til at restituere. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for det. I højsæsonen er vi ofte at finde i Staldkatessen.

Bo med privat adgang til strand
Det lækre indrettede telt og den komfortable seng er opsat på  vores mark og iht. planloven ligger teltet cirka 50 meter fra vores hoveddør. Der er afskærmet omkring teltet. så det er et privat område for vores gæster. På grunden er kun os der færdes her og ved stranden. En sjælden gang imellem spiller vores søn og datter bold i haven og hopper i trampolin. Fra teltet og ned til vandet er der 34.500 m2 naturgrund – ægte biodiversitet. Det er kun jer og os (en sjælden gang i mellem) der benytter stien ned til vandet. Se oversigtskort her

Gårdbutikken
I gårdbutikken Staldkatessen kan I proviantere alskens sydfynske delikatesser. Staldkatessen er den eneste gårdbutik i Faaborg-området, hvor sydfynske specialiteter er samlet ét sted. Her er kolde drikkevarer, vin, øl, gin, snacks, is, søde sager. Kort sagt, massevis af lækre lokale produkter. Vil I være sikre på måltider til opholdet, så er det nemt at forudbestille dem inden I ankommer. Find gårdbutikken ved at gå langs marken til Staldkatessen.

Transport
Kommer du i bil, på cykel eller motorcykel tilbyder vi parkering hos os. Kommer du med offentlig transport og har brug for et lift fra Faaborg kan du bestille Flextrafik eller benytte Faaborg Taxa som kan kontaktes på 62 61 72 32. Det er også muligt at bestille cykeltaxa.

Dyreborgvej – hovedvej fra Faaborg til Dyreborg
Cirka 50 meter fra teltet ligger vores private bolig. Planlovens afstandskrav tillader desværre ikke at teltet må ligge længere nede på marken. Cirka 100 meter fra teltet ligger Dyreborgvej, som fører fra Faaborg til Dyreborg. Kommer vinden fra nord eller øst, kan man indimellem ane dækstøj. Heldigvis har vi mest vestenvind og af samme grund opsat hegn omkring teltet. Heldigvis kvidrer fuglene fornøjeligt højt og havets brusen tager sig også frihed til at larme – på den naturlige måde. Blot til høflig orientering. Vi kan meget, og vil meget. Men vejen kunne vi ikke få lov til at flytte. Se i øvrigt dette oversigtskort