Hvad er glamping hos os?

Teltet hos Dyreborg Glamping er af høj kvalitet og bomuld, der gør indeklimaet rart at være i. (Ho)teltet er lækkert indrettet og så luksuriøst som muligt i naturen. 

Fra april og helt frem til oktober 2024 kan du booke glampingophold, som er privat, luksuriøst og uden nabotelte.

Teltet er 40 m2 har en lækker dobbeltseng og der kan efter behov reddes yderligere op til 4 personer – i alt 6 personer. (1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og to madrasser). Fremragende luksus – uanset om I er 2 eller 6 personer. 

Toilet og bad
Du kan benytte toilettet ved vores gårdbutik Staldkatessen. Der er udendørsbruser med solopvarmet vand tilknyttet teltet.

Sengelinned og håndklæde
– er inkluderet pr. person. 

Køkkenet
Ved teltet er der opsat et godt udekøkken og en god kaffemaskine (gratis fyldt op med friske bønner) samt en gryde og en pande til brug over bål. Samt diverse tilbehør. Det hele af god kvalitet. Du kan altid tænde op i bålet og lave varm kakao, spejle et æg, varme en gryderet og riste en skumfidus. 

Brænde
Vi sørger for den første kurv brænde, der står klar ved bålpladsen.

Strøm
Der er opsat solcellelamper- og lyskæder, både inde og ude. Er du på cykelferie og kører på elcykel, tilbyder vi at lade den op, mens du nyder det gode udeliv. Blot giv os besked på forhånd.

Frisk vand
Ved TeltSuiten er der en udendørsvask, hvor en tilkoblet vandslange sørger for frisk koldt vand i køkkenområdet. Der er også en udendørshane ved Staldkatessen, som I er velkomne til at hente vand fra. Koldt kildevand kan købes inde i gårdbutikken.

Sengetøj
Sengene er redt med en varm dyne og puder, samt lækkert sengetøj til det antal personer, der er bestilt overnatning til. Derudover er der et håndklæde til rådighed pr. person og badekåber, hvis du har bestilt vildmarksbad.

Børn
Børn er meget velkomne. Og der er altid is fra Skarø i fryseren i gårdbutikken. Se vilkårene for børn her

Hund
Du må gerne medbringe en lille (stille) hund. Det koster et tillæg på 250kr. Bestilles sammen med opholdet. Der er ingen indhegning på grunden, kun afskærmning. De næste gæster sætter stor pris på, at hundetoilettet er langt væk fra teltet, og at man altid samler op efter sin hund.

Egen mad og drikke
Du må gerne medbringe din egen mad og drikke. Blot undgå at efterlade rester. Affaldet kan sorteres i de opsatte affaldsspande. Skal det være nemt kan du forudbestille og nyde god hjemmelavet mad i teltet, der blot skal tilberedes eller varmes over bål. Se alle tilkøbsmuligheder her 

Ind- og udtjekning
Det er muligt at ankomme fra kl. 15 på ankomstdagen og du skal senest forlade teltet kl. 12. på afrejsedagen.

Fredet strandgrund i kystzonen
Vores grund er underlagt 
Strandbeskyttelseslinjen. Helt præcist 345 meter fra strandkanten og op. Derfor står teltene ikke i strandkanten. Det er ikke tilladt. Der er heller ikke opsat bænke, pavilloner eller lavet oaser på turen ned til vandet. Loven tillader det ikke, da vi bor i kystzonen.

Nyd i stedet den ægte sydfynske biodiversitet og autentiske naturstrand. 

Privatliv
Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Og ind- og udtjekning er kontaktløs. Information følger inden ankomsten. I er garanteret 100% privatliv til at restituere. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for det. I højsæsonen er vi ofte at finde i Staldkatessen.

Bo med privat adgang til strand
Det lækre indrettet telt med trægulv og de komfortable senge af høj kvalitet er opsat på vores mark og iht. planloven og ligger cirka 50 meter fra vores hoveddør. Der er afskærmet omkring teltet, så det er et privat område for vores gæster. På marken og ved stranden er det kun os der færdes. Indimellem spiller vores søn og datter bold i haven og hopper i trampolin. Fra teltet og ned til vandet er der cirka 400 meter og 34.500 m2 naturgrund – ægte biodiversitet. Det er kun jer og os (en sjælden gang i mellem) der benytter stien ned til vandet. Se oversigtskort her

Gårdbutikken
I gårdbutikken Staldkatessen kan I proviantere alskens sydfynske delikatesser. Staldkatessen er den eneste gårdbutik i Faaborg-området, hvor sydfynske specialiteter er samlet ét sted. Her er kolde drikkevarer, vin, øl, gin, snacks, is, søde sager. Kort sagt, massevis af lækre lokale produkter. Vil I være sikre på måltider til opholdet, så er det nemt at forudbestille dem, inden I ankommer. 

Transport
Kommer du i bil, på cykel eller motorcykel tilbyder vi parkering hos os. Kommer du med offentlig transport og har brug for et lift fra Faaborg kan du bestille Flextrafik eller benytte Faaborg Taxa som kan kontaktes på 62 61 72 32. Det er også muligt at bestille cykeltaxa.

Dyreborgvej – hovedvej fra Faaborg til Dyreborg
Cirka 50 meter fra teltet ligger vores private bolig. Planlovens afstandskrav tillader desværre ikke at teltet må ligge længere nede på marken. Cirka 100 meter fra teltet ligger Dyreborgvej, som fører fra Faaborg til Dyreborg. Kommer vinden fra nord eller øst, kan man indimellem ane dækstøj. Vi har dog mest vestenvind og af samme grund opsat hegn omkring teltet. Heldigvis kvidrer fuglene fornøjeligt højt og havets brusen tager sig også frihed til at larme – på den naturlige måde. Blot til høflig orientering. Vi kan meget, og vil meget. Men vejen kunne vi ikke få lov til at flytte. Se i øvrigt dette oversigtskort