Ferie med hund

Du må gerne medbringe en (stille) hund, når du holder ferie hos Dyreborg Glamping. Det koster et tillæg på 250kr.og bestilles sammen med opholdet.

Der er ingen indhegning på grunden, som går helt ned til vandet. Stranden er cirka 400 meter fra teltet – ad privat sti. 

De næste gæster sætter stor pris på, at hundetoilettet er langt væk fra teltet, og at der altid samles op efter hunden.

Ferie med fokus på bæredygtighed

Når vi drysser glimmer og glamour ud over Dyreborg Glamping, gør vi os umage for at tage de rigtige beslutninger til gavn for lokal bæredygtighed. 

Vi har spurgt ind til møbelleverandørernes produktionsmetoder, nøje udvalgt vaskeriet, mens kaffen og fødevarerne, som vores gæster kan mæske sig i, er indkøbt lokalt. Kaffekoppen er håndlavet af en lokal keramiker, mens slumretæppet naturligvis er hæklet af certificeret garn og diverse nips købt i genbrugsforretninger.

Vi sorterer affaldet i samarbejde med gæsterne, vander helst området med regnvand fra regnvandsbeholder og rengør med svanemærkede produkter.  

På den måde støtter vi – og vores kunder – lokale iværksættere og mad-håndværkere, som gør et kæmpe arbejde for lokalmuljøet.  

FNs verdensmål
Dyreborg Glamping er inspireret af FN’s verdensklimamål. Særligt verdensmål 11 ‘Bæredygtige byer og lokalsamfund’ samt verdensmål 12, ‘Ansvarligt forbrug og produktion’.

Vi gør os umage, og bliver hele tiden klogere og dygtigere. 

Præcis som i verden omkring os.

Så er du naturligvis velkommen til det. På den måde sparer du helt naturligt miljøet for en vask. På den anden side, der er noget lækkert over sprødt, hvidt hotelsengetøj og luksusdyner, når man er på tur. 

Du bestemmer. 

Vælger du at medbringe din egen dyne og pude, så skriv det i kommentarfeltet. Så kvitterer vi med en god flaske lokal vin ved ankomsten.