Dit ophold

Ankomst

Velkommen til Dyreborg Glamping. 

Når I ankommer har vi sørget for praktisk parkering. Se kort over området her. Uanset om du kommer til fods, i bil, på cykel eller motorcykel. 

Derfra følger I blot det markerede stisystem. Terrænet egner sig ikke til kørestole eller gangbesværede.

Du modtager en mail med præcis vejledning et par dage før ankomstdagen.

100 procent privatliv
Ind- og udtjekning er kontaktfrit, så I følger blot anvisningen, som vi sender på mail. Teltet er klart og rengjort fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Men I kan altid kontakte os på telefon eller sende en mail. Vi er online det meste af tiden. Og ofte at finde i gårdbutikken  Staldkatessen.

Zonen omkring teltet er jeres private, mens I er her. For vi ved, at vores gæster har brug for ro og restitution i naturen, derfor forstyrrer vi jer ikke under opholdet.

Og det vigtigste efter ankomsten:

Nyd, nyd, nyd. 

Naturen, havet, udsigten, fuglekvidder og bålmad. 

Velkommen til Danmarks skønneste glamping-spot.

Børnefamilier & Grupper

Teltet hos Dyreborg Glamping er særligt velegnet til børnefamilier. Teltet er 40 m2 og der er 300 m2 udeplads at boltre sig på, privat sti til stranden, mulighed for vildmarksbad, bålplads og adgang til rigtigt toilet. Her er intet nabotelt og højt til himlen.  

Ekstra senge
Det er muligt at rede op til fire personer ekstra i teltet på 40m2. To af ekstrasengene er almindelige gode boksmadras-senge og måler 90×200 cm, derudover redes der op med to madrasser på gulvet. Det koster 300 kr. pr. opredt ekstraseng (uanset hvor mange nætter I bliver). Få 20 procent rabat ved ugeophold.

Børnefamilier
Den lækre dobbeltseng, produceret af danske håndværkere, der er fast inventar i teltet, måler 180x200cm. Har I et eller flere børn, der bare helst vil ligge i midten, er de meget velkomne til det, naturligvis uden beregning. Bare medbring deres egen dyne.

Som familie ved I, hvor tæt I kan ligge, uden at ødelægge den gode nattesøvn.

Ellers er I velkomne til at medbringe egen weekendseng, barnevognskasse eller det som netop jeres børn er trygge ved. Uden ekstra omkostninger.

Grupper
Vi frabeder os musik i teltet og tager ikke grupper ind der ønsker et festligt ophold.

Heldigvis er der højt til himlen og plads til snakke, grin og hygge. Ferie under åben himmel er netop skabt til sådanne livsgivende stunder med venner, veninder, kolleger eller familie.

Særlige ønsker
Har I særlige ønsker til et ophold så skriv endelig til os. Vi er fleksible og imødekommer meget gerne vores gæsters ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre. 

Kontakt os på mail eller på telefon, så finder vi ud af det. 

Toilet og bad
På Dyreborg Glamping kan I benytte Staldkatessens toilet (50 meter fra teltet). Udover Det Sydfynske Øhav er der en udendørs bruser, der er solopvarmet.    

Bål
Glæd dig til at stirre ind i ilden i timevis. Men lov os ikke at falde i staver – og glemme bålet. Det medfølgende låg lægges over ved sengetid, så kvæles ilden. Der må desværre ikke tændes bål på stranden. Vi sørger for den første brændestak, og ønsker I mere brænde kan det døgnet rundt købes i Staldkatessen, som ligger 50 meter fra teltet. 

Vildmarksbad
Når du booker (sæson fra april til oktober) kan du tilkøbe privat adgang til vildmarksbadet, som er placeret 20 meter fra teltet og med udsigt til Det Sydfynske Øhav. Solnedgangen kan du også nyde, mens du sidder i det varme vand. Det koster 500 kr. – er dit private under hele opholdet – og dækker brænde, rengøring og badekåber. Vi sørger for at tænde op i det til din ankomst kl. 15.00.

Køkkenfaciliteter
Lige uden for teltet er opsat et lille “køkken” med vand. I teltet finder I tallerkner, kopper, glas, bestik, skåle, pander, gryder skærebræt etc. til opholdet.

Kaffe i teltet
Der er gratis kaffe og te i teltet. Staldkatessen sælger også friskbrygget kaffe.

Køleboks
Der står en køleboks ved køkkenområdet, og ved ankomsten har vi lagt fryseelementer i bunden, så du kan holde din proviant koldt så længe som muligt. Der kan købes kolde is og drikkevarer i gårdbutikken.

Strøm
Vi sørger for lygter og solcellelamper i teltet. 

Spiseplads
Der er spiseplads og stole til det antal gæster, I opholder jer i teltet. I er velkomne til at flytte borde og stole rundt på pladsen, som det passer jeres behov og efter sol, vejr og vind.

Staldkatessen
Vores gårdbutik, Staldkatessen, byder på sydfynske delikatesser og rummer smagen af sydfynsk omhu. Du finder blandt andet kvalitets-is fra Skarø, øl, sodavand, vin, slik, snaps, chokolade, snacks og flødeboller. Alt sammen lokalt produceret. Her kan du handle under dit ophold og købe smagfulde sydfynske souvenirs med hjem. I får en særlig kode til butikken, så I kan lukke jer ind 24-timer og handle.

Om (ho)teltet

Fra april til oktober 2024 kan du booke TeltSuiten som er 40m2 og kan rumme op til 6 personer. Teltet er luksuriøst indrettet og med 300 m2 ugenert udeplads og mulighed for privat vildmarksbad under hele opholdet.

Teltet har havudsigt og privat adgang til stranden. Der er ikke nabotelte.

Glampingteltet er lavet af bomuld i en lækker åndbar kvalitet, som minimerer kondensering og overophedning og gør, at der er et behageligt indeklima inde i bomuldsteltet.

Teltet er installeret med en fast bund samt gulv inde i teltet. Du får altså mange skønne m2 at boltre dig på. 

Myggenet i døre og vinduer gør det nemt at lufte ud – uden at insekterne kommer ind.

Samtidig modstår teltet et vandsøjletryk på 1.000 mm PU – så dansk sommerregn er ingen hindring. (Det fik vi testet i juli 2023- og det virker!) 

Der er desuden ventilationer i både sider og loftet, som er med til at sørge for den rigtige temperatur.

Det er både rart, naturligt og luksuriøst at være i teltet – der er placeret med udsigt over Det Sydfynske Øhav – og Lyø lige fremme.

TeltSuiten – 40m2, havudsigt, minikøkken, bålplads, daybed, udebruser, mulighed for vildmarksbad. Op til 6 personer.

Under opholdet

Forudbestilt Forplejning
Har du bestilt morgenmad eller andre måltider sørger vi for, at det står klar efter aftale.

Morgenmaden er klar fra kl. 8.00.
Aftensmad står klar fra kl. 17.00
Ankomstpakker står i teltet.
Vi mailer den præcise information til dig et par dage før ankomst.

Privat mark
Marken, som du overnatter på, er vores private mark. Det vil sige, at adgangen til Det Sydfynske øhav fra vores grund er helt privat. Bare følg skiltningen ned til vandet.

Strandbeskyttelseslinjen
Fra vandkanten og præcis 345 meter op på grunden er vi underlagt Strandbeskyttelseslinjen. Formålet er, at arealet skal bevares så uberørt som muligt. Det betyder, at vi ikke må bygge eller opsætte bænke etc. på området svarende til 34.500 m2.

Uanset hvor mange oaser, pavilloner, bænke og bålpladser vi ønsker os, er det ikke tilladt i det område. 

På gåturen ned til vandet møder du i stedet væltede træer og forliste træstubbe. Naturens bænke, der er guf for biodiversiteten, og som snildt kan bruges til et eftertænksomt hvil.

Ægte sydfynsk istidslandskab og naturstrand
Hvad vi ikke har af kunstige oaser, har vi til gengæld af naturlige oaser og biodiversitet i sin reneste og fineste form. Fra teltsnoren og til strandkanten er der cirka 400 meter ægte sydfynsk istidslandskab med udsigt til Lyø, Ærø og Als. Det er fyrtårnet i Søby på Ærø, som blinker i horisonten om aftenen. Landskabet er en af årsagerne til, at Geopark Det Sydfynske Øhav er med i opløbet om, at blive UNESCO-certificeret. Og vi er Geopartner.

Nyd også de vilde blomster, brombærkrat, fuglekirsebær, fredede stengærde, birketræer, siv og en mangfoldig og rig biodiversitet. Er du her i brombær- eller kirsebærsæsonen? Spis endelig så meget du orker. Dyp tæerne nede på naturstranden, tag en dukkert og nyd den fine sandbund længere ude. 

Privat adgang til stranden
Det er sjældent at andre går nede på stranden. Terrænet på tværs er vanskeligt for de fleste. Til gengæld er der ofte aktivitet ude på vandet. Små færger der tøffer rundt i øhavet, lystsejlere og paddleboard’ere. Har du selv et paddleboard? Medbring det endelig.

Andre gæster på stranden
En gang imellem har vi (Annette og Steen og vores børn) også tid til at gå en tur ned til vandet. Måske vores venner og familie, som er på privat besøg. Men lad os være ærlige. Det er sjældent i højsæsonen, da vi arbejder det meste af tiden. Så din chance for at opleve bølgeskvulp, fuldmåne og havudsigt uden forstyrrelser er helt i særklasse hos Dyreborg Glamping.

Fang din egen fisk
Fisker du? Det Sydfynske Øhav er et eminent sted at fange sin egen aftensmad, hvis man ellers har udstyr og forstand. Særligt havørreder mæsker sig i vandkanten. Når de er færdige med det, kan det jo være de ender som dagens fisk på din bålpande. Og forkæl endelig fangsten med urter fra krukkerne omkring teltet. Pluk løs og nyd. Se i øvrigt mere om projekt Havørred Fyn 

Kontakt Dyreborg Glamping
Har du brug for at kontakte os under dit ophold er du altid meget velkommen til at skrive til os, ringe eller sende en mail. Vi er (som mange andre) online det meste af tiden. Ofte er vi også at finde i Staldkatessen. 

Afrejse

Alt godt har en ende. Også et ophold på Dyreborg Glamping, selv om tiden forhåbentlig har stået stille i 21 timer eller mere.

Der er udtjekning senest kl. 12.00 på afrejsedagen. Så har vi nogle timer til at gøre klar til de næste heldige gæster. 

Vi takker, hvis I har overskud til at sortere jeres affald inden afrejsen. Der er affaldsspande bag teltet. 

Er du på sociale medier? Hashtag os endelig under #dyreborgglamping og @dyreborg_glamping

Tak for besøget – kom snart igen.