Dit ophold

Ankomst

Velkommen til Dyreborg Glamping. 

Når I ankommer har vi sørget for praktisk parkering lige under de vilde ahorntræer. Se kort Uanset om du kommer til fods, i bil, på cykel eller motorcykel. Når gps’en viser Dyreborgvej 4A, så skal du køre 50 meter længere frem og dreje til højre ved Dyreborg Glamping-skiltet. 

Derfra følger I blot skiltene ned til teltet. Følg det markerede stisystem, cirka 150 meter hen over marken. Terrænet egner sig ikke til kørestole eller gangbesværede.

100 procent privatliv
Ind- og udtjekning er kontaktfrit, så I går bare ned til teltet, der står klar til jer fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Men I kan altid kontakte os på tlf. 28 92 29 31 eller sende en mail på info@dyreborgglamping.dk Vi er online det meste af tiden. Og ofte at finde i gårdbutikken Staldkatessen.

Zonen omkring teltet er jeres private, mens I er her. For vi ved, at vores gæster har brug for ro og restitution i naturen, derfor forstyrrer vi jer ikke under opholdet.

Og det vigtigste efter ankomsten:

Nyd, nyd, nyd. 

Naturen, havet, udsigten, fuglekvidder og bålmad. 

Velkommen til Danmarks skønneste glamping-spot.

Børnefamilier & Grupper

Ekstra senge
Det er muligt at opsætte to ekstra enkeltsenge (90×200) senge i teltet. Ekstrasengene er almindelige gode boksmadras-senge og måler 90×200 cm. Det koster 250 kr. pr. opredt ekstraseng (uanset hvor mange nætter I bliver).  

Børnefamilier
Den lækre dobbeltseng, produceret af danske håndværkere, der er fast inventar i teltet, måler 180x200cm. Har I et eller flere børn, der bare helst vil ligge i midten, er de meget velkomne til det, naturligvis uden beregning. Bare medbring deres egen dyne.
Som familie ved I, hvor tæt I kan ligge, uden at ødelægge den gode nattesøvn.

Ellers er I velkomne til at medbringe en weekendseng, barnevognskasse eller det som netop jeres børn er trygge ved.

Grupper
Vi frabeder os musik i teltet og tager ikke grupper ind der ønsker et festligt ophold.

Heldigvis er der højt til himlen og plads til snakke, grin og hygge. Ferie under åben himmel er netop skabt til sådanne livsgivende stunder med venner, veninder, kolleger eller familie.

Særlige ønsker
Har I særlige ønsker til et ophold så skriv endelig til os. Vi er fleksible og imødekommer meget gerne vores gæsters ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre. 

Kontakt os på info@dyreborgglamping.dk eller på tlf. 28 92 29 31, så finder vi ud af det. 

Toilet og bad
På Dyreborg Glamping kan I benytte Staldkatessens toilet (50 meter fra teltet). Udover Det Sydfynske Øhav tilbyder vi en udendørs bruser med vand opvarmet af solen. Det varme bad er derfor afhængigt af solens stråler.   

Bål
Glæd dig til at stirre ind i ilden i timevis. Men lov os ikke at falde i staver – og glemme bålet. Det medfølgende låg lægges over ved sengetid, så kvæles ilden. Der må desværre ikke tændes bål på stranden. Vi sørger for den første brændestak, og ønsker I mere brænde kan det døgnet rundt købes i Staldkatessen, som ligger 50 meter fra teltet. 

Vildmarksbad
Du kan tilkøbe adgang til vildmarksbadet, som er placeret med udsigt til Det Sydfynske Øhav. Solnedgangen kan du også nyde fra den varme vand. Det koster 500 kr. uanset længden af dit ophold og dækker brænde, rengøring og badekåber. Vi sørger for at tænde op i det til din ankomst kl. 15.00.

Køkkenfaciliteter
Lige uden for teltet er opsat et lille “køkken” med vand. I teltet finder I tallerkner, kopper, glas, bestik, skåle, pander, gryder skærebræt etc. til opholdet.

Kaffe i teltet
Der er gratis kaffe og te i teltet. Staldkatessen sælger også friskbrygget kaffe.

Køleboks
Der står en køleboks ved køkkenområdet, og ved ankomsten har vi lagt fryseelementer i bunden, så du kan holde din proviant koldt så længe som muligt. Der kan købes kolde is og drikkevarer i gårdbutikken.

Strøm
Vi sørger for lygter og solcellelamper i teltet. 

Spiseplads
Der er sørget for spiseplads og stole til det antal gæster I opholder jer i teltet. I er velkomne til at flytte borde og stole rundt på pladsen, et det passer jeres behov og efter sol, vejr og vind.

Staldkatessen
Vores gårdbutik, Staldkatessen, byder på sydfynske delikatesser og rummer smagen af sydfynsk omhu. Du finder blandt andet kvalitetsis fra Skarø, øl, sodavand, vin, slik, snaps, chokolade, snacks og flødeboller. Alt sammen lokalt produceret. Her kan du handle under dit ophold og købe smagfulde sydfynske souvenirs med hjem. I får en særlig kode til butikken, så I kan lukke jer ind 24-timer og handle.

Teltet

Glampingteltet er lavet i en lækker åndbar kvalitet, som minimerer kondensering og overophedning, og gør at der er et behageligt indeklima inde i bomuldsteltet.

Teltet er tre meter højt og fem meter i diameter, installeret med en fast bund samt gulv inde i teltet. Du får altså skønne 25 m2 at boltre dig på med plads til dobbeltseng, garderobe og et par stole. 

 

Myggenet i døre og vinduer gør det nemt at lufte ud – uden at insekterne kan komme ind.

Samtidig modstår teltet et vandsøjletryk på 1.000 mm PU – så dansk sommerregn er ingen hindring. Der er ventilationer i både sider og loftet, som er med til at sørge for den rigtige temperatur.

Det bliver både rart, naturligt og luksuriøst at være i teltet – der naturligvis placeres med udsigt over Det Sydfynske Øhav – og Lyø lige fremme.

Under opholdet

Forudbestilt Forplejning
Har du bestilt morgenmad eller andre måltider sørger vi for, at det står klar efter aftale.

Morgenmaden er klar fra kl. 8.00.
Aftensmad står klar fra kl. 17.00
Ankomstpakker står i teltet.
Vi mailer den præcise information til dig et par dage før ankomst.

Privat mark
Marken, som du overnatter på, er vores private mark. Det vil sige, at adgangen til Det Sydfynske øhav fra vores grund er helt privat. Bare følg skiltningen ned til vandet.

Strandbeskyttelseslinjen
Fra vandkanten og præcis 345 meter op på grunden er vi underlagt Strandbeskyttelseslinjen. Formålet er, at arealet skal bevares så uberørt som muligt. Det betyder, at vi ikke må bygge eller opsætte bænke etc. på området svarende til 34.500 m2.

Uanset hvor mange oaser, pavilloner, bænke og bålpladser vi ønsker os, er det ikke tilladt i det område. 

På gåturen ned til vandet møder du i stedet væltede træer og forliste træstubbe. Naturens bænke, der er guf for biodiversiteten, og som snildt kan bruges til et eftertænksomt hvil.

Ægte sydfynsk istidslandskab og naturstrand
Hvad vi ikke har af kunstige oaser, har vi til gengæld af naturlige oaser i sin reneste og fineste form. Fra teltsnoren og til strandkanten er der cirka 400 meter ægte sydfynsk istidslandskab med udsigt til Lyø, Ærø og Als. Det er fyrtårnet i Søby på Ærø, som blinker i horisonten om aftenen. Landskabet er en af årsagerne til, at Geopark Det Sydfynske Øhav er med i opløbet om, at blive UNESCO-certificeret. Og vi er Geopartner.

Nyd også de vilde blomster, brombærkrat, fuglekirsebær, fredede stengærde, birketræer, siv og en mangfoldig og rig biodiversitet. Er du her i brombær- eller kirsebærsæsonen? Spis endelig så meget du orker. Dyp tæerne nede på naturstranden, tag en dukkert og nyd den fine sandbund længere ude. 

Privat adgang til stranden
Det er sjældent at andre går nede på stranden. Terrænet på tværs er vanskeligt for de fleste. Til gengæld er der ofte aktivitet ude på vandet. Små færger der tøffer rundt i øhavet, lystsejlere og paddleboard’ere. Har du selv et paddleboard? Medbring det endelig.

Andre gæster på stranden
En gang imellem har vi (Annette og Steen og vores børn) også tid til at gå en tur ned til vandet. Måske vores venner og familie, som er på privat besøg. Men lad os være ærlige. Det er slet ikke dagligt. Så din chance for at opleve bølgeskvulp, fuldmåne og havudsigt uden forstyrrelser er helt i særklasse hos Dyreborg Glamping.

Fang din egen fisk
Fisker du? Det Sydfynske Øhav er et eminent sted at fange sin egen aftensmad, hvis man ellers har udstyr og forstand. Særligt havørreder mæsker sig i vandkanten. Når de er færdige med det, kan det jo være de ender som dagens fisk på din bålpande. Og forkæl endelig fangsten med urter fra krukkerne omkring teltet. Pluk løs og nyd. Se i øvrigt mere om projekt Havørred Fyn 

Kontakt Dyreborg Glamping
Har du brug for at kontakte os under dit ophold er du altid meget velkommen til at skrive til os eller ringe på telefon 28 92 29 31 eller sende en mail til info@dyreborgglamping.dk Vi er (som mange andre) online det meste af tiden. Ofte er vi også at finde i Staldkatessen. 

Afrejse

Alt godt har en ende. Også et ophold på Dyreborg Glamping, selv om tiden forhåbentlig har stået stille i 21 timer eller mere.

Der er udtjekning senest kl. 12.00 på afrejsedagen. Så har vi nogle timer til at gøre klar til de næste heldige gæster. 

Vi takker, hvis I har overskud til at sortere jeres affald inden afrejsen. Der er affaldsspande bag teltet. 

Er du på sociale medier? Hashtag os endelig under #dyreborgglamping og @dyreborg_glamping

Tak for besøget – kom snart igen.