Dit ophold

Ankomst

Velkommen til Dyreborg Glamping. 

Når I ankommer har vi sørget for praktisk parkering lige under de vilde ahorntræer. Se kort Uanset om du kommer til fods, i bil, på cykel eller motorcykel. Der er overdækning og underlag til cykler og motorcykler. Når gps’en viser Dyreborgvej 4A, så hold øje med skiltningen, den guider til parkering. 

Derfra følger I blot skiltene ned til teltet. Følg det markerede stisystem, cirka 100 meter hen over marken. Terrænet egner sig ikke til kørestole eller gangbesværede.

100 procent privatliv
Ind- og udtjekning er kontaktfrit, så I går bare ned til teltet der står klar til jer fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Vi opsøger jer ikke under jeres ophold. Men I kan altid kontakte os på tlf. 28 92 29 31 eller sende en mail på info@dyreborgglamping.dk Vi er online det meste af tiden. Og ofte at finde i gårdbutikken Staldkatessen.

Zonen omkring teltet er jeres private, mens I er her. For vi ved, at vores gæster har brug for ro og restitution i naturen, derfor forstyrrer vi jer ikke under opholdet.

Og det vigtigste efter ankomsten:

Nyd, nyd, nyd. 

Naturen, havet, udsigten, fuglekvidder og bålmad. 

Velkommen til Danmarks skønneste glamping-spot.

Børnefamilier & Grupper

Ekstra senge
Det er muligt at opsætte tre ekstra enkeltsenge (90×200) senge i teltet. Ekstrasengene er almindelige gode boksmadras-senge og måler 90×200 cm. Det koster 250 kr. pr. opredt ekstraseng (uanset hvor mange nætter I bliver).  

Børnefamilier
Den lækre dobbeltseng, der er fast inventar i Lotus Belle teltet, måler 180x200cm. Har I et eller flere børn, der bare helst vil ligge i midten, er de meget velkomne til det, naturligvis uden beregning. BAre medbring deres egen dyne.
Som familie ved I, hvor tæt I kan ligge, uden at ødelægge den gode nattesøvn.

Ellers er I velkomne til at medbringe en weekendseng, barnevognskasse eller det som netop jeres børn er trygge ved.

Grupper
Vi frabeder os musik i teltet og tager ikke grupper ind der ønsker et festligt ophold.

Heldigvis er der højt til himlen og plads til snakke, grin og hygge. Ferie under åben himmel er netop skabt til sådanne livsgivende stunder med venner, veninder, kolleger eller familie.

Særlige ønsker
Har I særlige ønsker til et ophold så skriv endelig til os. Vi er fleksible og imødekommer meget gerne vores gæsters ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre. 

Kontakt os på info@dyreborgglamping.dk eller på tlf. 28 92 29 31, så finder vi ud af det. 

Toilet og bad
På Dyreborg Glamping kan I benytte Staldkatessens toilet (50 meter fra teltet). Da vi ikke må føre vand til teltområdet, kan vi desværre ikke tilbyde bad – andet end det friske Sydfynske Øhav.  

Bål
Glæd dig til at stirre ind i ilden i timevis. Men lov os ikke at falde i staver – og glemme bålet. Det medfølgende låg lægges over ved sengetid, så kvæles ilden. Der må desværre ikke tændes bål på stranden. Vi sørger for den første brændestak, og ønsker I mere brænde kan det døgnet rundt købes i Staldkatessen, som ligger 50 meter fra teltet. 

Køkkenfaciliteter
I teltet er opsat et lille “køkken”. Her er tallerkner, kopper, glas, bestik, skåle, pander, gryder skærebræt etc. til dit ophold.

Kaffe i teltet
Der er gratis kaffe og te i teltet. Staldkatessen sælger også både friskbrygget kaffe og kaffebønner.

Køleboks
Der står en køleboks i teltet, og ved ankomsten har vi lagt fryseelementer i bunden, så du kan holde din proviant koldt så længe som muligt. Der kan købes kolde is og drikkevarer i gårdbutikken.

Strøm
Vi sørger for lommelygter og solcellelamper i teltet.

Spiseplads
Der er sørget for både spiseplads og stole til det antal gæster I opholder jer i teltet.

Staldkatessen
Vores gårdbutik, Staldkatessen, byder på sydfynske delikatesser og rummer smagen af sydfynsk omhu. Du finder blandt andet kvalitetsis fra Skarø, øl, sodavand, vin, honning, snaps, chokolade, snacks og flødeboller. Alt sammen lokalt produceret. Her kan du handle under dit ophold og købe smagfulde sydfynske souvenirs med hjem.

Teltet

Glampingteltet er lavet i en lækker åndbar kvalitet, som minimerer kondensering og overophedning, og gør at der er et behageligt indeklima inde i bomuldsteltet.

Teltet er tre meter højt og fem meter i diameter, installeret med en fast bund. Du får altså skønne 25 m2 at boltre dig på med plads til dobbeltseng, garderobe og siddeplads. 

Myggenet i døre og vinduer gør det nemt at lufte ud – uden at insekterne kan komme ind.

Samtidig modstår teltet et vandsøjletryk på 1.000 mm PU – så dansk sommerregn er ingen hindring. Der er ventilationer i både sider og loftet, som er med til at sørge for den rigtige temperatur.

Det bliver både rart, naturligt og luksuriøst at være i teltet – der naturligvis placeres med udsigt over Det Sydfynske Øhav – og Lyø lige fremme.

Under opholdet

Forudbestilt Forplejning
Har du bestilt morgenmad eller andre måltider sørger vi for, at det står klar efter aftale.

Morgenmaden er klar fra kl. 8.00.
Aftensmad står klar fra kl. 17.00
Ankomstpakker står i teltet.
Bestillinger til “Resten af dagen” står klar i Staldkatessen fra ankomsten kl. 15.00 

Vi mailer den præcise information til dig.

Privat mark
Marken, som du overnatter på, er vores private mark. Det vil sige, at adgangen til Det Sydfynske øhav fra vores grund er helt privat. Bare følg skiltningen ned til vandet.

Strandbeskyttelseslinjen
Fra vandkanten og præcis 345 meter op på grunden er vi underlagt Strandbeskyttelseslinjen. Formålet er, at arealet skal bevares så uberørt som muligt. Det betyder, at vi ikke må bygge eller opsætte bænke etc. på området svarende til 34.500 m2.

Uanset hvor mange oaser, pavilloner, bænke og bålpladser vi ønsker os, er det ikke tiladt i det område. 

På gåturen ned til vandet møder du i stedet væltede træer og forliste træstubbe. Naturens bænke, der er guf for biodiversiteten, og som snildt kan bruges til et eftertænksomt hvil.

Ægte sydfynsk istidslandskab og naturstrand
Hvad vi ikke har af kunstige oaser, har vi til gengæld af naturlige oaser i sin reneste og fineste form. Fra teltsnoren og til strandkanten er der cirka 400 meter ægte sydfynsk istidslandskab med udsigt til Lyø, Ærø og Als. Det er fyrtårnet i Søby på Ærø, som blinker i horisonten om aftenen. Landskabet er en af årsagerne til, at Geopark Det Sydfynske Øhav er med i opløbet om, at blive UNESCO-certificeret. Og vi er Geopartner.

Nyd også de vilde blomster, brombærkrat, fuglekirsebær, fredede stengærde, birketræer, siv og en mangfoldig og rig biodiversitet. Er du her i brombær- eller kirsebærsæsonen? Spis endelig så meget du orker. Dyp tæerne nede på naturstranden, tag en dukkert og nyd den fine sandbund længere ude. 

Privat adgang til stranden
Det er sjældent at andre går nede på stranden. Terrænet på tværs er vanskeligt for de fleste. Til gengæld er der ofte aktivitet ude på vandet. Små færger der tøffer rundt i øhavet, lystsejlere og paddleboard’ere. Har du selv et paddleboard? Medbring det endelig.

Andre gæster på stranden
En gang imellem har vi (Annette og Steen og vores børn) også tid til at gå en tur ned til vandet. Måske vores venner og familie, som er på privat besøg. Men lad os være ærlige. Det er slet ikke dagligt. Så din chance for at opleve bølgeskvulp, fuldmåne og havudsigt uden forstyrrelser er helt i særklasse hos Dyreborg Glamping.

Fang din egen fisk
Fisker du? Det Sydfynske Øhav er et eminent sted at fange sin egen aftensmad, hvis man ellers har udstyr og forstand. Særligt havørreder mæsker sig i vandkanten. Når de er færdige med det, kan det jo være de ender som dagens fisk på din bålpande. Og forkæl endelig fangsten med urter fra krukkerne omkring teltet. Pluk løs og nyd. Se i øvrigt mere om projekt Havørred Fyn 

Kontakt Dyreborg Glamping
Har du brug for at kontakte os under dit ophold er du altid meget velkommen til at skrive til os eller ringe på telefon 28 92 29 31 eller sende en mail til info@dyreborgglamping.dk Vi er (som mange andre) online det meste af tiden. Ofte er vi også at finde i Staldkatessen. 

Afrejse

Alt godt har en ende. Også et ophold på Dyreborg Glamping, selv om tiden forhåbentlig har stået stille i 21 timer eller mere.

Der er udtjekning senest kl. 12.00 på afrejsedagen. Så har vi nogle timer til at gøre klar til de næste heldige gæster. 

Har I frie hænder på vej ud, er I velkomne til at sætte jeres sorterede affald ved parkeringen. 

Er du på sociale medier? Hashtag os endelig under #dyreborgglamping og @dyreborg_glamping

Tak for besøget – kom snart igen.