Handelsbetingelser hos Dyreborg Glamping

Generelle oplysninger

Dyreborg Glamping
Dyreborgvej 4A
5600 Faaborg
CVR nr.: 42660361
Telefon: +4528922931
Email: info@dyreborgglamping.dk

Priser
Hos Dyreborg Glamping er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Betaling
Dyreborg Glamping modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto når du reserverer dit ophold. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte datoer.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Dyreborg Glamping. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klager
Er der noget der ikke lever op til dine forventninger, så kontakt os med det samme under dit ophold. Så vi har chancen for at udbedre det. Efter opholdet er det desværre svært for os at rette op på eventuelle misforståelser. Skriv straks til os på info@dyreborgglamping.dk eller ring på tlf. +45 28 92 29 31